Zelfstandig werkend kok

ZIE JIJ JEZELF AL KOKEN IN ONZE PRACHTIGE KEUKEN? 

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK (M/V)
FULLTIME 38 UUR PER WEEK

Een hele bijzondere plek aan de grootste rivier van Nederland. Een gek hotel, half in het water! Waar mensen genieten van het uitzicht, en langer willen blijven om dit mee te maken. Waar ik even één kan  zijn met de spanning van het water.  Ik kan hier heerlijk eten, drinken slapen en lekker werken. Ik voel me welkom. Er wordt goed voor me gezorgd. Ik kan hier mezelf zijn.

Het Delta hotel heeft het leukste Grand Café en Hotel van Zuid-Holland. En zijn uniek en onafhankelijk. Het culinaire hart van het hotel is Grand Café Nautique met de hele dag door eten en drinken. De gerechten en dranken op de menukaart zijn gezond & bewust, stoer, zijn verbonden met het water, internationaal, spannend & verrassend, vernieuwend, eerlijk, toegankelijk en bovenal LEKKER!

Voorbeelden van gerechten zijn frisse salades (pokébowl), flammkuchen, wraps, ambachtelijk brood met ruime keuzes aan beleg, steak met frites. Dit alles wordt geserveerd op bijpassende planken, in pannetjes, houten kistjes, nautisch porselein, in stoer glaswerk en met eigentijds bestek.

Delta Hotel is
…. dat gave hotel aan het water
…. anders, geen standaard en geen keten hotel
…. alles kan er: eten, drinken, werken, slapen, trouwen etc.
…. oprecht vriendelijk; je doet ertoe!
…. toegankelijk, iedereen is Welkom!
…. altijd perfect geregeld; meedenken, flexibel en professioneel
…. de plek waar je jezelf kunt blijven

Wat zoeken wij
De combinatie van professionaliteit qua medewerkers en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde voor onze gasten. Ons F&B concept staat garant voor iedere culinaire invulling; van geweldige gin-tonic, tot hoofdgerecht én uitgeserveerd diners voor bijzondere gezelschappen.
Onze missie? Van de medewerkers, gasten en leveranciers onze ambassadeurs willen maken. Op elk vlak enthousiaster willen zijn dan de concurrentie. Lokaal en sociaal willen ondernemen en we de winst willen optimaliseren (om te blijven investeren). Wil jij samen met ons dit doel waarmaken?

Als je bij ons komt werken mag je jezelf zijn, wij hebben echte aandacht voor jou, net als jij dat voor onze gasten hebt. We geven je verantwoordelijkheden waar je mee uitgedaagd wordt, waar je persoonlijk van groeit maar ook als professional. We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste.

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK – 38 uur
Voor het leukste Grand Café van Zuid Holland zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben je enthousiast over lekker eten. Heb jij (bijna) je opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond, ben je op zoek naar een bedrijf waar je je verder kunt ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een fulltime baan met een 4 daagse werkweek. Je werkt in een team van ongeveer 14 koks, waarbij de chef en sous chefs brede ervaring hebben.

Wij zoeken

  • Een diploma zelfstandig werkend kok – niveau 3 of je bent deze opleiding aan het afronden.
  • Je bent enthousiast over lekker eten – daar gaat het tenslotte om
  • Teamplayer – je kan en doet het bij Delta Hotel niet alleen
  • Gezellige collega met een positieve houding – je wilt jezelf naar het volgende niveau brengen


Wij bieden jou het volgende

  • een fulltime baan binnen één van de leukste horecabedrijven van Zuid Holland
  • 4-daagse werkweek
  • groeimogelijkheden qua persoonlijkheid en als professional
  • we vinden het belangrijk dat werk en privé in balans is – meer uren werken lijkt normaal in de horeca, maar bij ons wordt dit altijd gecompenseerd
  • een salaris conform de nieuwste horeca cao (referentie functie zelfstandig werkend kok)
  • leuke secundaire arbeidsvoorwaarden bij ons eigen bedrijf, zoals 50% korting in ons Grand Café maar ook onze zusterhotels


Jij bent het gezicht van het Delta Hotel en past precies in ons profiel! Jij bent het merk, ons visitekaartje en jij bent onderdeel van het verhaal “ode aan de oceaanzeiler” wat we willen vertellen. Als jij de juiste kandidaat bent, ben je gepassioneerd over het merk Delta Hotel. Je hebt een vrolijke en positieve houding en je houdt van een uitdaging! Je bent een harde werker, houdt van presteren onder druk, je bent een team-player en geniet van het opbouwen van relaties met collega's en gasten. 


INTERESSE?

Solliciteren kan tegenwoordig op hele bijzondere en innovatieve manieren. Wij zijn benieuwd waar jij mee komt. Alles kan! Jouw contactpersoon voor deze functie is Tom de Graaf, Chef-Kok van het Delta Hotel. Je kan hem bereiken via tomdegraaf@deltahotel.nl.