Iets te vieren

Ons decor maakt van elke gebeurtenis een beleving

Heb je iets te vieren dan zoek je voor die gelegenheid een bijzondere setting met een vleugje avontuur. Of het nu gaat om samenzijn met een klein gezelschap, een uitgebreid verjaardagsfeest of je huwelijksdag. Het indrukwekkende decor van de dynamische Nieuwe Maas maakt van elke gebeurtenis een beleving. 

Het Delta Hotel Vlaardingen heeft verschillende zalen met een zeer eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Elk van deze zalen heeft een stoere, frisse uitstraling en een knipoog naar het leven op zee. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Kraaiennest, vernoemd naar het kleine platform bovenin een scheepsmast? Deze zaal, bovenop het Delta Hotel, doet zijn naam absoluut eer aan. Hij biedt een uniek panoramisch uitzicht op de rivier en de Rotterdamse haven. Dat moet je met eigen ogen zien.

Al onze ruimtes zijn in te richten naar eigen voorkeur en alles bij ons is maatwerk!

Bel voor meer informatie 010-4345477 en vraag naar Corine.

Vier Windstreken

Vier Windstreken

Vier windstreken Oost west, thuis best. Je kunt de hele wereld rondzeilen, maar nergens voel je je zo op je gemak als thuis. Of het moet in één van onze ruimtes van de Vier windstreken zijn, met de namen Noord, Oost, Zuid en West. 

Meer over de 4-windstreken

Het Kraaiennest

Het Kraaiennest is voor een ieder die zijn gezelschap wil trakteren op een 'topper' met allure. Een moderne, sportieve ruimte voor wie een besloten diner, lunch of een vergadering wil organiseren. Vernoemd naar het kleine platform bovenin een scheepsmast doet deze zaal zijn naam eer aan.

Naar het Kraaiennest

Triton

De Tritonzaal ligt pal aan het water en biedt een schitterend uitzicht op de Nieuwe Maas dankzij de glaswanden van vloer tot plafond. Deze hoge zaal vangt veel daglicht. De modern ingerichte ruimte, met kleuren die doen denken aan de heldere zee en een kroonluchter met led-verlichting, is zeer geschikt voor presentaties, grote vergaderingen, recepties en feesten.

Meer over de Triton

Jullie mooiste dag

Wat zou het mooi zijn als je kunt regelen dat één van de mooiste dagen in je leven zich afspeelt tegen één van de mooiste decors in de Rotterdamse Delta. Dat kan, want het Delta hotel is een officiële trouwlocatie. Bij ons kun je je geliefde het jawoord geven.

Trouwen in het Delta Hotel