Zusterhotels

Naast ons eigen hotel hebben we 6 prachtige zusterhotels. Allemaal hotels met aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Met ieder een eigen identiteit en thematiek. 

Badhotel Rockanje

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee, ligt verscholen, tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers.

Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus.

De stijl van een Noord-Amerikaanse lodge, de geur van dennenbomen, onze gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers tot een aangename plek om (een paar dagen) heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel kunt genieten van onze gerechten. 

Website

Landgoed de Holtweijde

 

Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak. De Holtweijde is veel meer dan een hotel en wij bieden veel meer dan een accommodatie. Voortdurend zijn we bezig om daar op inspirerende wijze diepgang aan te geven.

We gaan met de tijd mee, spelen in op veranderende behoeften en creëren nieuwe
belevenissen. We laten ons daarbij leiden door kernwaarden die even onverwoestbaar zijn als de eiken op ons landgoed.

Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak: u vindt ze terug in het interieur, de eerlijke materialen, de gerechten, de service, het landschap en de vele faciliteiten en voorzieningen. Kortom, in alles wat u op De Holtweijde beleeft, proeft, ziet en voelt.

Website

Post-Plaza Hotel en Grand Café

Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan een van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden. 

Website

Grand Hotel Opduin

De Hamptons op de Wadden

Meer dan 80 jaar Texels gastheerschap in een smaakvol, comfortabel en eigentijds hotel met een heerlijk restaurant. En voor iedereen wat te doen, ontspannen in de wellness en het zwembad, sporten in de fitness, spelen in de kinderkamer. Alles op loopafstand van het strand en het dorp.

Website

Landgoed Duin en Kruidberg

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Ontdek en beleef het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wij laten u hier graag stijlvol genieten in een ongedwongen en oprecht gastvrije sfeer. 

Website

Via Via - Just a room

Via Via is een energiek alternatief voor de standaard hotelervaring en bewijst dat een lage service niet betekent dat je hoeft in te leveren op levensstijl of comfort.
Het prachtige gebouw van Via Via beschikt over 74 slim ontworpen kamers die passen bij jouw behoefte als onafhankelijke reiziger. Een warm en gelukkig verblijf voor digitale nomaden en jonge gezinnen. Geen gedoe bij de receptie, je digitale sleutel staat al op je telefoon!

Geniet van Leeuwarden en leef als een local!

Website