Vergaderen

Geïnspireerd werken in een unieke ambiance

In alle rust en van alle gemakken voorzien vergaderen of presenteren? Op zoek naar een inspirerende setting voor een brainstormsessie of een training? Het Delta Hotel Vlaardingen biedt diverse eigentijdse, comfortabele maar sportief ingerichte zalen. Laat je op de achtergrond inspireren door zeezeilers die de wereld rondvaren.

Vanzelfsprekend beschikt iedere zaal over de modernste faciliteiten. Wij helpen je graag om elke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

Na een intensieve bijeenkomst is het heerlijk om met collega’s even te ontspannen in ons Grand Café Nautique. Rustig even napraten, borrelen of lekker eten terwijl je ogen wegdromen bij de dynamiek op het water. Voor meerdaagse evenementen kunnen wij uiteraard ook een overnachting verzorgen.

 

 

 

Vergaderzalen

Wij hebben mogelijkheden genoeg voor een inspirerende werkdag. Wil je meer weten over onze ruimtes, bel of kom langs voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Bekijk onze zalen

Vergaderarrangementen

Vergaderen met alles bij de hand en altijd... het water aan je voeten! Koffie, water, koekjes en natuurlijk het gewenste materiaal.

Bekijk het vergaderaanbod

 

Vergaderfaciliteiten

Natuurlijk beschikt iedere zaal over de modernste faciliteiten om uw bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Van netwerk aansluiting tot beamer en van flip-over tot geluidsinstallatie. 

Bekijk alle faciliteiten