Reserveer een vergaderzaal

Wie zijn wij

Stap in de wereld van oceanen en avonturen 

Een hotel, Grand Café en locatie voor feesten en bijeenkomsten zó dicht aan het water, dat kom je niet vaak tegen. Het Delta Hotel is al ruim 60 jaar gevestigd aan de oevers van de Nieuwe Maas. Bij de opening in 1955 hadden we 24 hotelkamers, nu zijn dat er 81. Wij laten ons inspireren door de zee en de wereld van oceaanzeilers op weg naar avontuur. Denk vooral aan al die topsporters die meedoen aan de Volvo Ocean Race, een zeilwedstrijd rond de wereld.

Elke ruimte in het Delta Hotel Vlaardingen heeft een stoere, frisse inrichting met een knipoog naar de zeilsport. Zo is de zonwering van zeildoek, vind je stoelen in de kleuren van de zee en zie je lampenkappen met de afdruk van een zeekaart. Vandaar ook de namen van onze kamers: matroos, stuurman en de kapitein suite. 

Delta Hotel is voor wie van lekker eten houdt, zonder gesteven tafellakens maar mét een spannende menukaart. We staan klaar voor iedereen die nieuwsgierig is naar andere werelden, voor doorzetters die alles uit het leven halen en die iets willen vieren in een bijzondere setting. We zijn er voor iedereen die wil ontspannen met een wijds uitzicht over het water. 

Of je nu het Delta Hotel kiest voor een overnachting, heerlijk eten, geïnspireerd vergaderen of een bruiloft, het is altijd inclusief zeelucht en een vleugje avontuur.

Bekijk de virtuele tour van ons hotel

De avontuurlijke oceaanzeiler uit Vlaardingen

Wist je trouwens dat één van de eerste Nederlanders die de wereld rondzeilde een Vlaardinger was? Zijn naam was Bertus Zijdenbos, kroegbaas en avonturier. In juli 1969, na drie jaar op zee, voer hij zijn schip Santa Maria de haven van Vlaardingen weer binnen. Bij zijn huldiging zei hij: ‘Ik heb nooit records willen najagen, ik wilde alleen wat van de wereld zien. Het is een fantastische reis geweest.’ Volgens zoon Bertus junior, die zijn vader de halve reis vergezelde, hield Zijdenbos van lekker eten. Met kerstmis bereidde hij uitgebreide diners op een eenvoudig tweepits gasstel.

Vlaardinger, zeezeiler én liefhebber van lekker eten: je snapt dat Zijdenbos een inspiratiebron voor ons is.

Overnachten

Overnachten

Kom tot rust bij een fabelachtig uitzicht.

Bekijk onze kamers
Grand Café Nautique

Grand Café Nautique

Sfeervol eten; reserveer snel je tafel!

Bekijk het menu
Vergaderen

Vergaderen

Geinspireerd en ontspannen zaken doen?

Bekijk de zalen
Iets te vieren?

Iets te vieren?

Ons decor maakt van elke gebeurtenis een beleving!

Bekijk de mogelijkheden

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.