Reserveer een vergaderzaal

Grand Café

Genieten terwijl je ogen en oren tekort komt.

Welkom in Grand Café Nautique, een plek waar je lekker ontbijt in de ochtendlucht, uitgebreid luncht, een goed glas drinkt, of lekker dineert terwijl de schepen voorbij glijden. Zonder gesteven tafellaken, mét zonnig terras waar je even heerlijk bijkomt. Met al het lekkers uit onze open keuken en met de dynamiek op het water kom je hier ogen en oren te kort. Maar wil je gewoon even ontsnappen aan de hectiek van alle dag, dan kun je in ons grand café of op het terras aan het water ook ontspannen met een kop koffie, een koel glas bier of een heerlijke wijn. 

Dat we ons laten inspireren door zeezeilers zoals de Vlaardingse Bertus Zijdenbos en de deelnemers aan de Volvo Ocean Race, zie je terug op onze menukaart. Ons eten en drinken is bewust, stoer, internationaal en een beetje avontuurlijk. Benieuwd welke wijn wij hebben? Kom kijken in onze watergekoelde wijnkelder en kies een fles goede wijn die je het meest bevalt. Voel je thuis!

Grand Café Nautique

Neem plaats aan bakboord of stuurboordzijde, geniet van de voorbij varende schepen onder het genot van je ontbijt, lunch, diner of gewoon lekker borrelen en met je voetjes over de railing naar de ondergaande zon kijken. Geniet!

Terras

Rondom het Grand Café liggen zonovergoten terrassen. Met het kabbelende water van de Maas onder je voeten kan je de stoere zeereuzen en luxe cruiseschepen praktisch aanraken.

Zodra aan het begin van het jaar het weer uitnodigt om buiten te gaan zitten, sjouwen wij de tafels en stoelen naar buiten en is het terras de hele dag open.

Lekker ontbijten in de ochtendlucht, een kop koffie met de wind in je haren of ontspannen dineren bij de ondergaande zon.

Ontbijtbuffet

Ook als je niet bij ons blijft slapen ben je altijd welkom om te komen ontbijten.
Op ons uitgebreide ontbijtbuffet staat voor ieder wat wils!

Of je nu kiest voor een luchtig ontbijtje of een stevig matrozen maal!?

Voor € 18,50 p.p. kun je onbeperkt eten en drinken, daarna lekker uitbuiken en genieten van de zonsopkomst om de verdere koers van de dag uit te stippelen!
(Doordeweeks is ons ontbijt van 07:00-10:00 en in het weekend van 08:00-10:30)

High Tea

Een High Tea in het Delta Hotel met uitzicht over de Nieuwe Maas is een dubbele traktatie. Kom je genieten dan kiezen wij ook voor deze traktatie de beste kwaliteit. Die vonden wij bij Enjoy Cakes.  Kakelvers, van ambachtelijke kwaliteit en om-je-vingers-bij-op-te-eten-zo-lekker!

Bij de high tea serveren wij Peeze Cummunitea. Die is heel lekker en verantwoord. Elke smaak is Fairtrade / Max Havelaar gecertificeerd en vele smaken zijn ook biologisch. Heb je meer zin in koffie dan kan dat uiteraard ook. Net als de thee draagt elk kopje koffie bij aan een ontwikkelingsproject via de Peeze Foundation.

Ben je met een wat groter gezelschap dan reserveren wij voor 95,- één van onze gezellige ruimtes, voor een High Tea in een intieme setting. Ook deze zalen bieden een eersteklas uitzicht op de Nieuwe Maas. 

 

Te reserveren tussen 12:00 en 17:00 uur.

High Wine

Iets te vieren of heerlijk tijdloos bijpraten met vrienden of vriendinnen? Dat vraagt om onze high wine met een goed glas wijn, Prosecco en verfijnde hapjes. Neem het er lekker van! 

Ben je met een wat groter gezelschap dan reserveren wij voor 95,- één van onze gezellige ruimtes, voor een High Wine in een intieme setting. Ook deze zalen bieden een eersteklas uitzicht op de Nieuwe Maas. 

Te reserveren tussen 12:00 en 17:00 uur.

Shared Lunch

 

 Shared sunday lunch

We hebben écht iets speciaals voor iedereen die iets wil vieren in een bijzondere setting. Maar ook als je gewoon eens met wat mensen wilt bijpraten met uitzicht op de dynamische rivier. Elke zondag serveren wij van 12.00 tot 15.00 uur een shared lunch in ons Grand Café. Deze staat garant voor heerlijk tijdloos tafelen. 

Moederdag

Zet moeder in het zonnetje op zondag 13 mei met een heerlijke brunch.

Bekijk hier de menukaart!

Wijnkelder

Best een beetje trots zijn we op de enige watergekoelde wijnkelder van Nederland! Omringd door het koele water uit de Nieuwe Maas houden wij onze wijnen hier op natuurlijke wijze op de juiste temperaturen. 

Daal je de wenteltrap in het grand café af naar onze wijnkelder, dan sta je plotseling onder het waterniveau van de rivier. Verborgen in het oude fundament uit 1953, gebouwd in de Nieuwe Maas, creëerden wij hier de ideale plek voor de opslag van onze wijnvoorraad.

Je bent van harte welkom een fles wijn voor je diner uit te kiezen in de wijnkelder. Ook voor een wijnproeverij met vrienden of collega’s is dit een zeer sfeervolle en unieke locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.