Reserveer een vergaderzaal

Genieten terwijl je ogen en oren tekort komt

Welkom in Grand Café Nautique in Vlaardingen, een plek waar je ontbijt in de ochtendlucht, uitgebreid luncht, een goed glas drinkt, of lekker dineert terwijl de schepen voorbij glijden. Zonder gesteven tafellakens, mét zonnig terras waar je even heerlijk bijkomt. Met al het lekkers uit onze open keuken en met de dynamiek op het water kom je hier ogen en oren te kort. Wil je gewoon even ontsnappen aan de hectiek van alle dag? Dan kun je in ons grand café of op het terras aan het water ontspannen met een kop koffie, een koel glas bier of een heerlijke wijn. 

Dat we ons laten inspireren door zeezeilers zoals de Vlaardingse Bertus Zijdenbos en de deelnemers aan de Volvo Ocean Race, zie je terug op onze menukaart. Ons eten en drinken is bewust, stoer, internationaal en een beetje avontuurlijk. Benieuwd welke wijnen wij hebben? Kom kijken in onze watergekoelde wijnkelder en kies een fles goede wijn die je het meest bevalt. Voel je thuis!

Gedurende het Covid-19 virus serveren wij een kleinere selectie van onze menukaart!
In onderstaande link een impressie van de gerechten die wij zoal serveren.

Bekijk onze menukaart

Ontbijtbuffet

Ook als je niet bij ons blijft slapen ben je altijd welkom om te komen ontbijten.
Op ons uitgebreide ontbijtbuffet staat voor ieder wat wils!

Of je nu kiest voor een luchtig ontbijtje of een stevig matrozen maal!?

Voor 18,50 p.p. kun je onbeperkt eten en drinken, daarna lekker uitbuiken en genieten van de zonsopkomst om de verdere koers van de dag uit te stippelen!
(Doordeweeks is ons ontbijt van 07:00-10:00 en in het weekend van 08:00-10:30)

Shared Lunch

 Shared sunday lunch

We hebben écht iets speciaals voor iedereen die iets wil vieren in een bijzondere setting. Maar ook als je gewoon eens met wat mensen wilt bijpraten met uitzicht op de dynamische rivier. Elke zondag serveren wij van 12.00 tot 15.00 uur een shared lunch (een selectie van kleine koude/warme gerechtjes van onze menukaart om lekker te proeven, geserveerd in 3 gangen) in ons Grand Café. Deze staat garant voor heerlijk tijdloos tafelen. 

31 p.p.

Kinderen van 4 tot 12 jaar, 15 p.p.

 

High Tea

Een High Tea in het Delta Hotel met uitzicht over de Nieuwe Maas is een dubbele traktatie. Kom je genieten dan kiezen wij ook voor deze traktatie de beste kwaliteit. Die vonden wij bij Enjoy Cakes.  Kakelvers, van ambachtelijke kwaliteit en om-je-vingers-bij-op-te-eten-zo-lekker!

Bij de high tea serveren wij Peeze Cummunitea. Die is heel lekker en verantwoord. Elke smaak is Fairtrade / Max Havelaar gecertificeerd en vele smaken zijn ook biologisch. Heb je meer zin in koffie dan kan dat uiteraard ook. Net als de thee draagt elk kopje koffie bij aan een ontwikkelingsproject via de Peeze Foundation.

Ben je met een wat groter gezelschap dan reserveren wij voor 95,- één van onze gezellige ruimtes, voor een High Tea in een intieme setting. Ook deze zalen bieden een eersteklas uitzicht op de Nieuwe Maas. 

 

Te reserveren tussen 12:00 en 17:00 uur.

Terras

Rondom het Grand Café liggen zonovergoten terrassen. Met het kabbelende water van de Maas onder je voeten kan je de stoere zeereuzen en luxe cruiseschepen praktisch aanraken.

Zodra aan het begin van het jaar het weer uitnodigt om buiten te gaan zitten, sjouwen wij de tafels en stoelen naar buiten en is het terras de hele dag open.

Lekker ontbijten in de ochtendlucht, een kop koffie met de wind in je haren of ontspannen dineren bij de ondergaande zon.

Wijnkelder

Best een beetje trots zijn we op de enige watergekoelde wijnkelder van Nederland! Omringd door het koele water uit de Nieuwe Maas houden wij onze wijnen hier op natuurlijke wijze op de juiste temperaturen. 

Daal je de wenteltrap in het grand café af naar onze wijnkelder, dan sta je plotseling onder het waterniveau van de rivier. Verborgen in het oude fundament uit 1953, gebouwd in de Nieuwe Maas, creëerden wij hier de ideale plek voor de opslag van onze wijnvoorraad.

Je bent van harte welkom een fles wijn voor je diner uit te kiezen in de wijnkelder. Ook voor een wijnproeverij met vrienden of collega’s is dit een zeer sfeervolle en unieke locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.

CLOSE X

Overnachten en dineren in het Delta Hotel, zo doen wij dat veilig!

Goed nieuws, als je er even uit wilt is dat nog steeds mogelijk.

Ons hotel is volledig ingericht op de 1,5 meter samenleving en binnen de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben een leuk arrangement voor je samengesteld!

Hoe ziet jullie verblijf eruit?

Jullie overnachten in een heerlijke nautisch ingerichte kamer, een kamer met uitzicht over het water raad ik je zeker aan!

***
We serveren een 2-gangen keuzemenu (af te halen in ons grand cafe). 

***

Na een heerlijke overnachting geniet je in de ochtend van een ontbijt op je kamer dat je zelf in het grand cafe mag samenstellen.

Dus wil je even tot rust komen en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de voorbij varende schepen?

Boek hier je overnachting