ONTDEK Vlaardingen en omgeving

ONTDEK Vlaardingen en omgeving

31-08-2021

Voor velen is Nederland dit jaar de vakantiebestemming. En dat is geen straf, want ons landje heeft zoveel moois te bieden. Het begint al om de hoek van ons hotel, in Vlaardingen. Want wist je dat Vlaardingen een historisch centrum heeft? Breng een bezoekje aan de Grote Kerk, De Waag of Museum Vlaardingen. Wandel in één van de groene stadsparken of ontdek de Schotse Hooglanders in natuur- en recreatiegebied de Broekpolder.

Huur een e-bike bij ons en fiets naar het gezellige Maassluis. Bezoek de Monstersche Sluis of maak een historische, maritieme of literaire stadswandeling. Geniet na afloop van een hapje en een drankje bij één van de vele horecagelegenheden.

Ben je een strandliefhebber? Ga dan naar Hoek van Holland. Laat de wind door je haren waaien op de Koningin Emmaboulevard en bekijk de enorme zeeschepen of luier lekker op het lange brede zandstrand.

Natuurlijk mag Rotterdam niet ontbreken in dit rijtje. De iconische Erasmusbrug, de Markthal, de Euromast, de verschillende musea rond het Museumpark. Wat kun je eigenlijk níét doen in Rotterdam?

Ook een bezoekje waard: de Maasvlakte! Op de 2e Maasvlakte bevindt zich informatiecentrum FutureLand. Voor jong en oud is hier van alles te zien, te doen en te leren, de entree is gratis.

Nog een heerlijke daginvulling: huur een elektrische sloep en ontdek natuurgebied Midden-Delfland, een van de oudste poldergebieden van Zuid-Holland. Oer-Hollandse dorpjes worden afgewisseld door uitgestrekte weilanden en rustige natuurgebieden. Voor veel bezoekers een verrassende ontdekking!

Kortom: er is genoeg te beleven in de omgeving van het Delta Hotel, waar je na een dagje uit heerlijk neerstrijkt op ons terras en de zon langzaam ziet onder gaan.

Deltahotel, jouw thuishaven aan de Nieuwe Maas.

Verder lezen

We zijn op zoek naar nieuwe crew members

30-06-2021

Verder lezen