Medewerker afwas

EN JIJ ONZE AFWASHELD?                                          

VACATURE MEDEWERKER AFWAS (M/V)
PARTTIME GEMIDDELD 4 - 24 UUR PER WEEK


Een hele bijzondere plek aan de grootste rivier van Nederland. Een gek hotel, half in het water! Waar mensen genieten van het uitzicht, en langer willen blijven om dit mee te maken. Waar ik even één kan  zijn met de spanning van het water.  Ik kan hier heerlijk eten, drinken slapen en lekker werken. Ik voel me welkom. Er wordt goed voor me gezorgd. Ik kan hier mezelf zijn.

Het Delta hotel heeft het leukste Grand Café en Hotel van Zuid-Holland. En zijn uniek en onafhankelijk. Het culinaire hart van het hotel is Grand Café Nautique met de hele dag door eten en drinken. De gerechten en dranken op de menukaart zijn gezond & bewust, stoer, zijn verbonden met het water, internationaal, spannend & verrassend, vernieuwend, eerlijk, toegankelijk en bovenal LEKKER!

Delta Hotel is
…. dat gave hotel aan het water
…. anders, geen standaard en geen keten hotel
…. alles kan er: eten, drinken, werken, slapen, trouwen etc.
…. oprecht vriendelijk; je doet ertoe!
…. toegankelijk, iedereen is Welkom!
…. altijd perfect geregeld; meedenken, flexibel en professioneel
…. de plek waar je jezelf kunt blijven

Wat zoeken wij
De combinatie van professionaliteit qua medewerkers en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde voor onze gasten. Onze missie? Van de medewerkers, gasten en leveranciers onze ambassadeurs willen maken. Op elk vlak enthousiaster willen zijn dan de concurrentie. Lokaal en sociaal willen ondernemen en we de winst willen optimaliseren (om te blijven investeren). Wil jij samen met ons dit doel waarmaken?

Als je bij ons komt werken mag je jezelf zijn, wij hebben echte aandacht voor jou, net als jij dat voor onze gasten hebt. We geven je verantwoordelijkheden waar je mee uitgedaagd wordt, waar je persoonlijk van groeit maar ook als professional. We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste.

VACATURE MEDEWERKER AFWAS
Voor het leukste Grand Café van Zuid Holland zijn we op zoek naar een medewerker afwas. Je werkt in een team van ongeveer 6 medewerkers afwas en 14 koks. Onze lat ligt hoog en wij zoeken gedreven medewerkers die van aanpakken weten en samen met ons de kwaliteit hoog houden. De werkzaamheden bestaan uit; schoonhouden van de afwaskeuken, sorteren van vuil serviesgoed, nadrogen of poleren van afgewassen stukken, zelfstandig werken in je shift, afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen

Ervaring in de schoonmaak is een pre, hard werken een must. Je bent inzetbaar in de avonduren door de week en op weekenddagen. Het werk vraagt een fysieke inspanning die jij niet uit de weg gaat. Heb jij een zelfstandige en positieve houding en hou je van een uitdaging dan is deze baan geknipt voor jou!

Wij bieden jou het volgende

  • een parttime baan van gemiddeld 4 – 24 uur per week, zowel op week- als weekenddagen binnen één van de leukste hotels van Zuid Holland
  • we vinden het belangrijk dat werk en privé in balans is
  • een salaris conform de nieuwste horeca cao
  • leuke secundaire arbeidsvoorwaarden bij ons eigen bedrijf, zoals 50% korting in ons Grand Café maar ook onze zusterhotel


INTERESSE?

Stuur je motivatie en cv naar Tom de Graaf, Chef-Kok van het Delta Hotel. Je kan hem bereiken via tomdegraaf@deltahotel.nl.