Reserveer een vergaderzaal

Geïnspireerd werken in een unieke ambiance

In alle rust en van alle gemakken voorzien vergaderen of presenteren? Op zoek naar een inspirerende setting voor een brainstormsessie of een training? Het Delta Hotel Vlaardingen biedt diverse eigentijdse, comfortabele maar sportief ingerichte zalen. Laat je op de achtergrond inspireren door zeezeilers die de wereld rondvaren.

Vanzelfsprekend beschikt iedere zaal over de modernste faciliteiten. Wij helpen je graag om elke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen.

Na een intensieve bijeenkomst is het heerlijk om met collega’s even te ontspannen in ons Grand Café Nautique. Rustig even napraten, borrelen of lekker eten terwijl je ogen wegdromen bij de dynamiek op het water. Voor meerdaagse evenementen kunnen wij uiteraard ook een overnachting verzorgen.

Uiteraard verzorgen wij dit alles op 1,5 meter afstand en binnen de richtlijnen van het RIVM.
Kijk hier voor meer informatie.

Onze ruimtes

Onze ruimtes

In het Delta Hotel kies je uit verschillende eigentijdse zalen waar kwaliteit, een vleugje avontuur en een inspirerend uitzicht samenkomen. Kom bij ons vergaderen of iets vieren met de zeevaarders aan je voeten.

Bekijk onze zalen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

In alle rust en van alle gemakken voorzien vergaderen of presenteren? Op zoek naar een inspirerende setting voor een brainstormsessie of een training? Het Delta Hotel biedt diverse eigentijdse, comfortabele maar sportief ingerichte zalen. 

Bekijk de arrangementen
Faciliteiten

Faciliteiten

Natuurlijk beschikt elke zaal over de modernste faciliteiten waarmee wij je bijeenkomst vlekkeloos laten verlopen. Wij helpen je graag om elke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. 

Bekijk alle faciliteiten
Vier Windstreken

Vier Windstreken

Vier windstreken Oost west, thuis best. Je kunt de hele wereld rondzeilen, maar nergens voel je je zo op je gemak als thuis. Of het moet in één van onze ruimtes van de Vier windstreken zijn, met de namen Noord, Oost, Zuid en West. 

Meer over de 4 windstreken

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.

CLOSE X

Overnachten en dineren in het Delta Hotel, zo doen wij dat veilig!

Goed nieuws, als je er even uit wilt is dat nog steeds mogelijk.

Ons hotel is volledig ingericht op de 1,5 meter samenleving en binnen de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben een leuk arrangement voor je samengesteld!

Hoe ziet jullie verblijf eruit?

Jullie overnachten in een heerlijke nautisch ingerichte kamer, een kamer met uitzicht over het water raad ik je zeker aan!

***
We serveren een 2-gangen keuzemenu (af te halen in ons grand cafe). 

***

Na een heerlijke overnachting geniet je in de ochtend van een ontbijt op je kamer dat je zelf in het grand cafe mag samenstellen.

Dus wil je even tot rust komen en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de voorbij varende schepen?

Boek hier je overnachting