Reserveer een vergaderzaal

MVO

WIJ GAAN VOOR DUURZAME RELATIES MET GASTEN, MEDEWERKERS & DE REGIO !

THEE MET EEN PERSOONLIJK VERHAAL
Thee met een verhaal: dat is hoe je Communitea het beste kunt omschrijven. De theedrinker geniet niet alleen van een bijzondere Fairtrade-thee, maar krijgt daar ook een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka bij. Met Communitea maken we de verbinding tussen de oorsprong in Sri Lanka en de consument hier in Nederland.

LEKKERE EN DUURZAME KOFFIE
Peeze is de eerste Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Peeze heeft bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. De koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk. De koffie wordt volledig klimaatneutraal gebrand. Al jaren reduceren zij de CO2-uitstoot tot een minimum. Peeze gelooft in een circulaire economie. Op dit moment is Peeze volop bezig om samen met partners de grondstof kringlopen zo goed mogelijk te sluiten. Peeze levert al jarenlang onze koffie, thee en koekjes.

DE KOEKFABRIEK
Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Het werk bij de Koekfabriek is zinvol en uitdagend. De koek, een product om trots op te zijn. De koekjes zijn niet alleen sociaal. Het wordt ook ambachtelijk geproduceerd, vers geleverd en is overheerlijk.

WATER & ZON
Wij zijn het eerste hotel in Zuid-Holland met zonnepanelen. Op het dak van Nautique liggen 184 panelen in het zonnetje. Wij koken op zonne-energie. Onder het Grand Café bevindt zich de enige watergekoelde wijnkelder van Nederland

GREEN KEY 
Wij werken volgens de internationele Green Key normen, het grootste internationale duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Hierbij wordt op 120 onderwerpen van de bedrijfsvoering ingezet op duurzaamheid, milieu en MVO. Ons hotel was in 2010 het eerste hotel in de regio dat werd gecertificeerd. In dit jaar wonnen wij ook de duurzaamheidsprijs van de gemeente Vlaardingen en kregen wij een nominatie voor ‘het groene lintje’.

VOLOP IN BEWEGING
Jeugd en beweging zijn belangrijk en daarom worden de volgende sportclubs in de regio financieel ondersteund: VFC Vlaardingen, vv Zwaluwen Vlaardingen, Hockeyclub Pollux Vlaardingen, Hockey Club Schiedam, VLTC, VBTO, Korfbalclub S.C. Twist, Flardingha Ruiters en Atletiekvereniging Fortuna. Wij zijn hoofdsponsor van de Vlaardingse zeiler en oud-wereldkampioen Pim van Vugt. Hij is lid van het NOC*NSF kernteam om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2020. 

IEDEREEN IS WELKOM
Ons personeelsbeleid is gericht op pro diversiteit. Er zijn diverse LHBTI’ers in dienst en ons personeelsbestand bestaat uit meer dan 15 nationaliteiten. Veel mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen al jaren de kans om via Stroomopwaarts in dienst te komen op diverse afdelingen als parttime/fulltime medewerker in vast dienstverband en wij maken daarop geen uitzonderingen. Ook worden er medewerkers van 50+ aangenomen. Wij zijn deelnemer van Stichting Petje Af en JINC. Wij zijn stagebedrijf van het Lentiz Geuzencollege en Sint Jozef MAVO en leerbedrijf van o.a. Albeda en Zadkine.

LOCALE CULTUUR & GOEDE DOELEN
Wij zijn partners van de Kroepoekfabriek, Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Museum Vlaardingen, Vlaardingse Zomerterras & Winterterras, Vlaardingen Jeugdstad, Vlaardings Filmfestival, de Feestweek Maassluis en Haring & Bierfeest. Wij sponsoren al jarenlang de Rotary Santa Run en Alleenstaandendiner. Bij de organisatie van Delta Hotel on Ice in 2006 en 2011 ging de opbrengst naar Hospice de Margriet. Bij het evenement Delta in the Sky in 2015 ging de opbrengst naar de Voedselbank Vlaardingen. Wij waren twee keer hoofdorganisator van het benefietdiner in de Grote Kerk van Vlaardingen voor Museum Vlaardingen.

REGIONALE LEVERANCIERS
Wij werken bij voorkeur samen met regionale leveranciers zoals Houdijk Architecten, de Oesterparel, Van de Graaf Metaal, Irado, Slagboom Electrotechniek Vlaardingen, Air Innovations, Maeslandsluys Wateringen, Banketbakkerij Nic. Molendijk, Banketbakkerij Boer, Jac Verkuil Bloemsierkunst, Roosmarijn Bloembinders, Kloet Onderhoud, Loodgietersbedrijf Ron van Uffelen, Wasserij de Waslijn Maassluis, Drukgroep Maasland, Magneet Schiedam, Oranjedak Wateringen, Hoogerwerf for Office, Bureau Pieper, B-Creative, Verkade Delicatessen, Distilleerderij van Toor, Van der Knaap Wijnen, Stars Design Schiedam, Nolet Schiedam, VTC, InZa Vlaardingen, Bliksem Communicatie, Stijlmeesters, Vulcaan Bier en Ultro International Schiedam.

Samenvattend: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap zit in in ons DNA!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.

CLOSE X

Overnachten en dineren in het Delta Hotel, zo doen wij dat veilig!

Goed nieuws, als je er even uit wilt is dat vanaf vandaag weer mogelijk.

Ons hotel en Grand cafe zijn volledig ingericht op de 1,5 meter samenleving en binnen de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben een leuk arrangement voor je samengesteld!

Hoe ziet jullie verblijf eruit?

Jullie overnachten in een heerlijke nautisch ingerichte kamer, een kamer met uitzicht over het water raad ik je zeker aan!

***
We serveren een 3-gangen diner in ons Grand cafe, maar ook is het mogelijk om zelf iets van onze kaart te kiezen en dit alles volledig ingericht op de 1,5 meter samenleving.

Hoe heerlijk is het om weer romantisch uit eten te gaan?!

***

Na een heerlijke overnachting kan je in de ochtend genieten van een ontbijtbuffet in het Grand cafe

Dus wil je even tot rust komen en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de voorbij varende schepen?

Boek hier je overnachting