Reserveer een vergaderzaal

Onze ruimtes

Wij hebben mogelijkheden genoeg voor een inspirerende werkdag. Wil je meer weten over onze ruimtes, bel of kom langs voor een vrijblijvend persoonlijk advies. We maken het je graag naar de zin. Uiteraard met de 1,5 meter afstand en binnen de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie. Neem contact op met  010-4345477 en vraag naar Corine of Miranda.

Op deze pagina een overzicht van onze vergaderzalen.
De capaciteit van de zalen is op basis van de 1,5 meter afstandsregel.

Bekijk hier de plattegrond   Bekijk hier het zalenoverzicht 

Triton

De Triton ligt pal aan het water en biedt een schitterend uitzicht op de Nieuwe Maas dankzij de glaswanden van vloer tot plafond. Deze hoge zaal vangt veel daglicht. De modern ingerichte ruimte, met kleuren die doen denken aan de heldere zee en een kroonluchter met led-verlichting, is zeer geschikt voor presentaties, grote vergaderingen, recepties en feesten. Organiseer je een vergadering of diner voor een wat kleiner gezelschap? Dan maken wij de zaal intiemer door hem te halveren met een geluidsisolerende schuifwand.

Reserveer een vergaderzaal

Aquarius

De Aquarius is een fraaie, moderne zaal met een zonnige sfeer; zeer geschikt voor vergaderingen en besloten diners. Ook Aquarius biedt het fabelachtige uitzicht op de Nieuwe Maas. Vanaf het ruime balkon boven het water kun je hier zelfs buiten van het uitzicht genieten. Ook erg geschikt om tussendoor even een teug zeelucht op te snuiven. Onze ruimtes Aquarius en Triton staan via een geluidsisolerende schuifwand met elkaar in verbinding. Samen vormen zij een prima locatie voor grote gezelschappen.

Reserveer een vergaderzaal

Nautilus

Vanuit de Nautilus zie je de cruiseschepen en vrachtvaarders recht op je afvaren. Door zijn frisse en sportieve uitstraling en de handige indeling is Nautilus een ideale zaal voor diverse gelegenheden. Van training tot vergadering, van besloten diner tot presentatie.

Reserveer een vergaderzaal

Kraaiennest

Het Kraaiennest is voor een ieder die zijn gezelschap wil trakteren op een 'topper' met allure. Een moderne, sportieve ruimte voor wie een besloten diner, lunch of een vergadering wil organiseren. Vernoemd naar het kleine platform bovenin een scheepsmast doet deze zaal zijn naam eer aan. Vanuit deze in twee verdiepingen opgedeelde zaal bovenop het Delta Hotel heb je uitzicht naar alle windrichtingen over de Rotterdamse Delta. Dankzij de glaswand van vloer tot plafond hoef je niets te missen van schepen, watertaxi’s en zeiljachten die het decor vormen. Laat je inspireren door de zeezeilers op de achtergrond, en wij zorgen dat je van alle gemakken en faciliteiten bent voorzien.

Reserveer een vergaderzaal

Foyer

In onze foyer waan je je een beetje in de romp van een schip, dankzij de stoere, frisse inrichting met een knipoog naar de zeilsport. Hier maakt de gezellige bar deze ruimte zeer geschikt voor een ontvangst, aperitief en een ontspannende koffiepauze tijdens een intensieve vergadering.

Reserveer een vergaderzaal

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.