Reserveer een vergaderzaal

Iets te vieren

Ons decor maakt van elke gebeurtenis een beleving.

Heb je iets te vieren dan zoek je voor die gelegenheid een bijzondere setting met een vleugje avontuur. Of het nu gaat om samenzijn met een klein gezelschap, een uitgebreid verjaardagsfeest of je huwelijksdag. Het indrukwekkende decor van de dynamische Nieuwe Maas maakt van elke gebeurtenis een beleving. 

Het Delta Hotel Vlaardingen heeft verschillende zalen met een zeer eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Elk van deze zalen heeft een stoere, frisse uitstraling en een knipoog naar het leven op zee. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Kraaiennest, vernoemd naar het kleine platform bovenin een scheepsmast? Deze zaal, bovenop het Delta Hotel, doet zijn naam absoluut eer aan. Hij biedt een uniek panoramisch uitzicht op de rivier en de Rotterdamse haven. Dat moet je met eigen ogen zien.

Onze adviseurs Corine en Debora maken het je graag naar de zin. Bel gerust voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek: 010-4345477.

Vier Windstreken

Vier Windstreken

Vier windstreken Oost west, thuis best. Je kunt de hele wereld rondzeilen, maar nergens voel je je zo op je gemak als thuis. Of het moet in één van onze ruimtes van de Vier windstreken zijn, met de namen Noord, Oost, Zuid en West. Hoog boven het water gelegen, kijk je vanuit elke ruimte uit over één van de vier windstreken. Stuk voor stuk moderne ruimtes in frisse kleuren met stoere accenten. Ideaal voor een ontbijt, brunch, high tea, high wine, borrel en diner in een intieme setting. Bent u met een wat groter gezelschap? Geen probleem, dan voegen we twee ruimtes samen.

Noord, Oost, Thuis best!
Kraaiennest

Kraaiennest

Het Kraaiennest is voor een ieder die zijn gezelschap wil trakteren op een 'topper' met allure. Een moderne, sportieve ruimte voor wie een besloten diner, lunch of een vergadering wil organiseren. Vernoemd naar het kleine platform bovenin een scheepsmast doet deze zaal zijn naam eer aan. Vanuit deze in twee verdiepingen opgedeelde zaal bovenop het Delta Hotel heb je uitzicht naar alle windrichtingen over de Rotterdamse Delta. Dankzij de glaswand van vloer tot plafond hoef je niets te missen van schepen, watertaxi’s en zeiljachten die het decor vormen. Laat je inspireren door de zeezeilers op de achtergrond, en wij zorgen dat je van alle gemakken en faciliteiten bent voorzien.

Land in zicht!
Triton

Triton

De Tritonzaal ligt pal aan het water en biedt een schitterend uitzicht op de Nieuwe Maas dankzij de glaswanden van vloer tot plafond. Deze hoge zaal vangt veel daglicht. De modern ingerichte ruimte, met kleuren die doen denken aan de heldere zee en een kroonluchter met led-verlichting, is zeer geschikt voor presentaties, grote vergaderingen, recepties en feesten. Organiseer je een vergadering of diner voor een wat kleiner gezelschap? Dan maken wij de zaal intiemer door hem te halveren met een geluidsisolerende schuifwand.

 

Hijs de zeilen!
Jullie mooiste dag

Jullie mooiste dag

Trouwen
Wat zou het mooi zijn als je kunt regelen dat één van de mooiste dagen in je leven zich afspeelt tegen één van de mooiste decors in de Rotterdamse Delta. Dat kan, want het Delta hotel is een officiële trouwlocatie. Bij ons kun je je geliefde het jawoord geven.

Yes I do!