Actief op het water

Spido Rondvaart

Ervaar één van de grootste havens ter wereld!

Middenin het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Bekijk alle rondvaarten en tochten op www.spido.nl om de Rotterdamse haven te ontdekken!

RIB Adventure

RIB varen moet je ervaren, de snelheid, het water, de kick!

Wilt u eens iets totaal anders dan bijvoorbeeld karten, bowlen of lasergamen? Dan is een RIB Adventure zeker iets voor u. Alles is mogelijk van een half uurtje rond knallen tot hele tochten naar bijvoorbeeld de Rotterdamse zeehavens, Biesbosch of Noordzee. Zowel voor bedrijfsfeesten als vrijgezellenfeesten of gewoon gezellig met een groep vrienden/vriendinnen. RIB Adventure is voor alle leeftijden van jong tot oud.

Een RIB (Rigid Inflatable Boat) zorgt voor een unieke sensatie op het water door de combinatie van power en wendbaarheid. Er is maar één manier om het RIB Adventure spektakel te bevatten, en dat is het zelf ervaren!

Elke RIB Adventure kan worden gecombineerd met een hapje eten op het terras tot uitgebreid dineren in het Delta Hotel.

Meer informatie

Sloepverhuur / Fluisterboot

Varen met een elektrische sloep is een leuke manier om het natuurgebied Midden-Delfland te ontdekken. Aanmeren voor een picknick, een terrasje pikken bij een van de horecagelegenheden langs de vaarroute, even ‘voor anker’ voor een duik in het water met de kids, stil varen langs de vlietlanden en genieten van de broedende vogels… Mogelijkheden genoeg voor een heerlijke dag op het water.

Bij Waterpoort Vlaardingen kan je aan boord stappen van een gebruiksvriendelijke elektrische sloep, waar je tot 8 personen mee kan varen. Zonder storend motorgeluid kan je tot rust komen op het water en echt genieten van de omgeving.

Bezoek website

Watertaxi Rondvaart

Met de razendsnelle Maastaxi’s scheer je met 50 km per uur over het water.

Een belevenis op zich. Binnen vijftien minuten vaar je naar Rotterdam toe. Maar aankomen met de watertaxi bij het Delta Hotel is ook uniek. Als bruidspaar bijvoorbeeld, terwijl de daggasten op het terras jullie staan te verwelkomen.

Bij onze receptie kan je een informatiebrochure krijgen over de watertaxi met de vele aanlegmogelijkheden. Je kan ook bellen met de Watertaxi op 010 – 403 03 03  Je kan aangeven van welk opstappunt je wilt vertrekken en naar welke plek je gebracht wilt worden. Dat kan voor één persoon, maar ook met meerdere personen met een maximum van 8 personen per watertaxi. Binnen 10 minuten legt hij aan bij de Delta Hotel watertaxisteiger en razendsnel ben je daar waar je wilt zijn. Daar kan geen auto of openbaar vervoer tegenop!

Een rit van Vlaardingen naar Rotterdam ligt rond de € 85,- per boot per rit. (ongeacht het aantal personen)
Een rit van Schiedam naar Rotterdam ligt rond de € 7,- per persoon per rit.