Reserveer een vergaderzaal

Vergaderen

Het Delta Hotel biedt unieke zalen voor een vergadering, presentatie, training of receptie. De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde aan elke bijeenkomst. 

Voor meerdaagse evenementen verzorgen wij graag een overnachting en staat Nautique garant voor iedere culinaire invulling; van buffet tot uitgeserveerd menu. 

Voor een sfeervolle en onvergetelijke avond in een van onze zalen adviseren wij graag in een persoonlijk gesprek. Ook entertainment of een onvergetelijk themafeest verzorgen wij met genoegen.

Natuurlijk beschikt iedere zaal over de modernste faciliteiten om elke bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Van netwerk aansluiting tot beamer en van flip-over tot geluidsinstallatie. Graag nemen wij alle zorg uit handen om elke bijeenkomst op maat tot in de puntjes te verzorgen.

Banquetmap

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Vergaderen met altijd... het water aan je voeten!

Het Delta Hotel biedt je unieke zalen voor je vergadering, presentatie, training of receptie. De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde aan elke bijeenkomst.  

 

Bekijk de zalen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Vergaderen met alles bij de hand en altijd... het water aan je voeten!

Koffie, water, koekjes en natuurlijk de gewenste apparatuur.

Lees meer
Faciliteiten

Faciliteiten

Ruime vergaderzaal met uniek uitzicht over de Rotterdamse haven, onbeperkt koffie en thee met roomboterkoekjes in onze koffiecorner....

Meer informatie
Vier Windstreken

Vier Windstreken

Dineren voor gezelschappen in privé-sfeer.

Hiervoor zijn er vier gezellige ruimten met de namen: Noord, Oost, Zuid en West.

Meer informatie