Reserveer een vergaderzaal

Jullie mooiste dag

Geef elkaar het jawoord in het Delta Hotel. Het Vlaardings college van burgemeester en wethouders heeft het hotel aangewezen als officiële huwelijkslocatie. Vanaf heden kunnen jullie bij ons terecht om te trouwen op een prachtige locatie aan de Nieuwe Maas.

Dit betekent dat jullie gehele bruiloft volledig verzorgd kan worden op één locatie!

In het beroemde Kraaiennest wordt de officiële huwelijksplechtigheid voltrokken door een ambtenaar van de gemeente Vlaardingen. Wat is romantischer dan elkaar eeuwige trouw beloven terwijl u uitkijkt over het grootste havengebied ter wereld?

Daarna een grandioze receptie in een nautische zaal van het Delta Hotel. Geniet vervolgens met al jullie gasten van een heerlijk uitgebreid buffet, terwijl de band jullie favoriete muziek speelt. Alles is door ons tot in de puntjes verzorgd.

Als klap op de vuurpijl overnachten jullie in de Red Roses bruidssuite op de bovenste etage van het Delta Hotel. Deze suite heeft een luxe tweepersoons bad voor het raam zodat u onder het genot van een glas Champagne kunt uitkijken over de Nieuwe Maas. Bubbelen met uitzicht!

Ja ik wil!

Ja ik wil!

Geef elkaar het jawoord in het Delta Hotel. Het Vlaardings college van burgemeester en wethouders heeft het hotel aangewezen als officiële huwelijkslocatie. 

Meer informatie
Feestavond

Feestavond

Uw bruiloft afsluiten met een knalfeest!?

Wij regelen hapjes, drankjes, ballonnen, muziek, dansvloer, live muziek je bedenkt het maar!

Alles kan, alles mag.

Meer informatie
Red Roses

Red Roses

Bij binnenkomst van deze suite zou iedere vrouw het gevoel krijgen de eeuwige liefde te hebben gevonden…

Wij zijn in staat geweest de originele tekeningen van de tekentafel in ons bezit te krijgen! Wij hebben deze suite van de eeuwige liefde een prachtige plek gegeven op de bovenste etage van het Delta Hotel. De 7de hemel is hierdoor voor u binnen handbereik.

Meer informatie
Contact

Contact

Heb je vragen, kom je ergens niet uit, wil je reserveren of gewoon even met één van ons bijpraten, neem dan gerust contact met ons op.

Corine en Debora helpen je graag verder.

Naar contact