Reserveer een vergaderzaal

Feest

Als je iets te vieren hebt, dan verdient die speciale gelegenheid de meest unieke locatie. Voor grotere gezelschappen zijn er verschillende zalen met ieder een eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Wil je misschien in kleine kring gezellig bijpraten met uw naaste familie en vrienden dan bieden het restaurant, het Grand Café en de Vier Windstreken je vele mogelijkheden. Een gezellige brunch, verjaardagsfeest of voor koffie met gebak vind je hier dé locatie voor vele geslaagde en onvergetelijke momenten!

Corine en Debora adviseren je graag in een persoonlijk gesprek.

Vier Windstreken

Vier Windstreken

Dineren voor gezelschappen in privé-sfeer.

Hiervoor zijn er vier gezellige ruimten met de namen: Noord, Oost, Zuid en West.

Meer informatie
Kraaiennest

Kraaiennest

Wanneer je iets heel speciaals en unieks wilt.

Dit architectonische hoogstandje is eigenlijk niet te omschrijven. Dit moet je met eigen ogen gezien hebben. Vanuit deze in twee verdiepingen opgedeelde zaal op het dak van het Delta Hotel kijk je naar alle kanten uit over het havengebied van de Rotterdam Delta.

Meer informatie
Triton

Triton

Een knalfeest met alles erop en eraan! Muziek, podium, dansvloer... alles kan, alles mag.

De Tritonzaal heeft natuurlijk uitzicht over de Nieuwe Maas en is erg sfeervol door de warme kleuren en de prachtige kroonluchters.

 

Meer informatie
Jullie mooiste dag

Jullie mooiste dag

Gevonden!
De locatie voor jullie perfecte bruiloft.

Jullie vinden bij ons de combinatie van anders dan anders én een professionele service. Je waant je als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam.

Meer informatie