Reserveer een vergaderzaal

Trouwen in het Delta Hotel

Wat zou het mooi zijn als je kunt regelen dat één van de mooiste dagen in je leven zich afspeelt tegen één van de mooiste decors in de Rotterdamse Delta. Dat kan, want het Delta hotel is een officiële trouwlocatie. Bij ons kun je je geliefde het jawoord geven. 

Je huwelijksdag verdient kwaliteit, persoonlijke aandacht voor jullie beiden en een beetje avontuur. Wie bij het Delta Hotel elkaar het jawoord geeft, geniet met volle teugen. En niet alleen van de frisse zeewind, maar van alle comfort en gemakken die wij het prille bruidspaar kunnen bieden. 

Jullie hele huwelijksdag kan in het Delta Hotel plaatsvinden. Kies voor de officiële huwelijksplechtigheid bijvoorbeeld ons prachtige Kraaiennest. Deze ruimte op het dak van het Delta Hotel biedt jullie en al je gasten een panoramisch uitzicht over het water. Beloof elkaar eeuwige trouw met voorbijvarende oceaanstomers en cruiseschepen als je getuigen. 

Laat je daarna feliciteren door vrienden en familie tijdens een feestelijke receptie. En geniet vervolgens met al je gasten van een heerlijk buffet en een onvergetelijke feestavond. 

Tot slot belanden jullie met zijn tweeën in onze Red Roses bruidssuite op de bovenste etage. Deze suite heeft een luxe tweepersoonsbad voor het raam, van waaruit je met een fles champagne binnen handbereik uitkijkt over de Nieuwe Maas. Door de deining van het waterbed voelt het alsof je de huwelijksnacht op een zeiljacht doorbrengt. 

Onze adviseurs Corine, Angela en Miranda maken het je graag naar de zin. Bel gerust voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek: 010- 4345477 

Meer informatie aanvragen

Ja ik wil!

Ja ik wil!

Geef elkaar het jawoord in het Delta Hotel. Het Vlaardings college van burgemeester en wethouders heeft het hotel aangewezen als officiële huwelijkslocatie. 

Informeer naar de mogelijkheden
Feestavond

Feestavond

Jullie bruiloft afsluiten met een knalfeest!?

Wij regelen hapjes, drankjes, ballonnen, muziek, dansvloer, live muziek je bedenkt het maar!

Bijna alles kan, bijna alles mag.

Let`s party!
Red Roses Bruidssuite

Red Roses Bruidssuite

Bij binnenkomst van deze suite zou iedere vrouw het gevoel krijgen de eeuwige liefde te hebben gevonden…

Wij zijn in staat geweest de originele tekeningen van de tekentafel in ons bezit te krijgen! Wij hebben deze suite van de eeuwige liefde een prachtige plek gegeven op de bovenste etage van het Delta Hotel. De 7de hemel is hierdoor door jullie binnen handbereik.

Meer over de suite
Contact

Contact

Heb je vragen, kom je ergens niet uit, wil je reserveren of gewoon even met één van ons bijpraten, neem dan gerust contact met ons op.

Corine, Angela en Miranda helpen je graag verder.

010-4345477

Neem contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.