Reserveer een vergaderzaal

Delta Hotel

9.2 10 17

Reviews

10
23 april 2019
Top verblijf voor een goede prijs.

Prima verblijf gehad bij het Delta Hotel. Echte genoten va dit fijne hotel op een mooie plek aan het water. Komen er zeker nog eens terug. Zeer goede wifi, zonder moeilijke aanmeldprocedures.

Erwin (Nederland)
10
22 april 2019
Lekker relaxed aan het water

Omdat wij naar een evenement in Ahoy gingen zochten wij een hotel, liefst aan het water. Het hotel is netjes en schoon, zeer vriendelijk personeel en ligt op een mooie lokatie. De weg er naar toe is minder

Benjolima (Coevorden, Nederland)
8
10 april 2019
Verrassend

Het eten in dit hotel was bijzonder goed. In de omgeving is veel te doen. Ontbijt op je kamer is ook geweldig. Locatie is geweldig!

Marianne Karssen (Nederland)
10
30 maart 2019
Je wil er telkens weer heen.

Slapen naast varende zeeschepen, een perfect gekozen plek voor een hotel. Het hotel is gelegen naast/boven Nieuwe Maas waar (zee)schepen aan en af varen. Het is een geweldige maritieme ervaring in een geweldig hotel. De keuken is meer dan goed en het personeel is warm en vriendelijk, dit hotel is echt een aanrader.

Jan (Nederland)
9
24 maart 2019
Fantastisch verblijf op heerlijke locatie!

Prachtige locatie, goed hotel. Prima ontbijt. Heerlijk vertoeven. Zeer vriendelijk personeel!

Ruud (Nederland)
9
23 februari 2019
Verblijf met spectaculair zicht op de nieuwe maas.

Uitgebreide ontbijtkeuze met spectaculair zicht op de nieuwe maas. Je hebt hotels met nog meer uitgebreide ontbijtkeuze uiteraard. Leuke lobby met gezellige zithoek. De kamer met zicht op de nieuwe maas nodigt uit om de gordijnen niet te sluiten en in het donker naar de lichtjes te aan de overkant de koekeloeren.

Vommodus (België)
8
9 januari 2019
Waanzinnig uitzicht op het water!

Nergens in de buurt zit je zo dicht op het water als in het restaurant van het Delta Hotel in Vlaardingen. Als je van scheepvaart houdt is dit the place to be. Prima eten, vriendelijke bediening en hoewel er geen vegan gerechten op de kaart stonden maakte de kok toch een vegan soep en hoofdgerecht. Aanrader!

Christina M. (Zaltbommel, Nederland)
10
31 augustus 2018
Comfort met een prachtig uitzicht

Voor de vierde keer naar dit hotel geweest en vast niet de laatste keer, alleen al die mooie kamer "captain site met balkon" al die schepen naar Rotterdam of weer de zee op. Deze schepen varen zo voor je raam/balkon langs, echt een mooie belevenis. Het restaurant is gewoon goed, eten drinken prima en lekker plus goed personeel. Uitstapjes naar Rotterdam, Den Brielle e.d. zijn goed te doen. Een echte aanrader.

JanH4007 (Emmen, Nederland)
10
27 augustus 2018
Fantastisch

Een super hotel met super uitzicht op de haven van Rotterdam. Wij hadden 1 van de lofts geserveerd omdat het ons een ervaring leek om onder waterniveau te slapen. En het was zeker apart, geen raam op de kamer waardoor het heel donker en heel stil was. Lekkere bedden mooie inloop douche, groot ligbad en apart toilet.Heerlijk uitgebreid lopend ontbijtbuffet,En ondanks dat het hele hotel vol zat niets van de drukte gemerkt. Rotterdam en Schiedam liggen in directe omgeving.

Kim (Nederland)
10
21 augustus 2018
De wereld vaart aan je voorbij!

Magnifieke ligging aan de waterweg. Mooi uitzicht op de voorbijvarende schepen van containerschepen tot de grootste cruiseschepen geen moment is hetzelfde. Neem daarbij de uitstekende service en heerlijke maaltijden en je waant je af en toe zelf op het water. de kamers zijn nautisch en mooi gethematiseerd en lekker licht. kortom top!

Albert Z (Monster, Nederland)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.

10% Korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering. 

Voordelen van direct reserveren Voordelen x
  1. Laagste prijsgarantie!
  2. Geen verborgen kosten
  3. Geen boekingskosten
  4. Korting op vervolgboeking
Nu boeken
Heerlijke Arrangementen Aanbiedingen x

Het Delta Hotel biedt aantrekkelijke arrangementen en aanbiedingen aan. Bijvoorbeeld het "Sleep, Wine & Dine arrangement". Inclusief 3-gangen verrassingsdiner van onze chef-kok
en wijnarrangement.

Naar de arrangementen