Reserveer een vergaderzaal

Delta Hotel

9.2 10 10

Reviews

10
31 augustus 2018
Comfort met een prachtig uitzicht

Voor de vierde keer naar dit hotel geweest en vast niet de laatste keer, alleen al die mooie kamer "captain site met balkon" al die schepen naar Rotterdam of weer de zee op. Deze schepen varen zo voor je raam/balkon langs, echt een mooie belevenis. Het restaurant is gewoon goed, eten drinken prima en lekker plus goed personeel. Uitstapjes naar Rotterdam, Den Brielle e.d. zijn goed te doen. Een echte aanrader.

JanH4007 (Emmen, Nederland)
10
27 augustus 2018
Fantastisch

Een super hotel met super uitzicht op de haven van Rotterdam. Wij hadden 1 van de lofts geserveerd omdat het ons een ervaring leek om onder waterniveau te slapen. En het was zeker apart, geen raam op de kamer waardoor het heel donker en heel stil was. Lekkere bedden mooie inloop douche, groot ligbad en apart toilet.Heerlijk uitgebreid lopend ontbijtbuffet,En ondanks dat het hele hotel vol zat niets van de drukte gemerkt. Rotterdam en Schiedam liggen in directe omgeving.

Kim (Nederland)
10
21 augustus 2018
De wereld vaart aan je voorbij!

Magnifieke ligging aan de waterweg. Mooi uitzicht op de voorbijvarende schepen van containerschepen tot de grootste cruiseschepen geen moment is hetzelfde. Neem daarbij de uitstekende service en heerlijke maaltijden en je waant je af en toe zelf op het water. de kamers zijn nautisch en mooi gethematiseerd en lekker licht. kortom top!

Albert Z (Monster, Nederland)
8
6 augustus 2018
Leuk Hotel aan de drukke waterkant

We hebben een erg leuk verblijf gehad dit hotel. Bij ontvangst werden we vriendelijk ontvangen en had men alle tijd voor onze incheck. We kregen mooie kamer (116) op de eerste verdieping met uitzicht op water. Goede grote kamer, badkamer ietwat gedateerd maar ruim voldoende. s'avonds lekker gegeten buiten o terras en s'morgen heerlijk ontbeten ook weer buiten op terras met zich op cruise schepen, ferry's en wat nog meer langskwam. Ook Vlaardingen was leuk stadje om eens rond te dwalen.

Chris C (Vlodrop, Nederland)
8
1 augustus 2018
Toplocatie

De locatie is alvast prachtig en er is voldoende parkeergelegenheid. Toen we bij het inchecken vernamen dat de kamer niet klaar was, werd ons gelijk een drankje aangeboden. Echter, nog voor we dit besteld hadden, was de kamer reeds klaar. Mooie, zeer ruime suite met een fenomenaal uitzicht. Goede airco, apart toilet, nespresso. Vriendelijk personeel wat een misverstand over al of niet inbegrepen ontbijt vakkundig oploste.

Bart V (Nederland)
8
30 juli 2018
Prachtige ligging

Ik verbleef drie dagen in dit hotel met zijn prachtige ligging. Het zicht vanuit de kamer op de Maas is indrukwekkend. Zalig om wakker te worden met voorbij varende schepen. De kamers zijn ruim genoeg voor een kort verblijf. De badkamer is toch wat klein, maar het is niet overkomelijk.

Franky B (Blankenberge, België)
9
5 juli 2018
Fantastisch!

Locatie van het hotel is erg mooi, wij hadden een suite met balkon en uitzicht op de rivier. Uitzicht was werkelijk fantastisch! Schepen van groot tot klein varen zo langs je kamer en balkon voorbij, echt de moeite waard. Kamer was ruim en netjes, airco stond al aan, koffiefaciliteiten aanwezig, inrichting van het hotel is leuk gedaan. Ontbijt was goed, wel prijzig. Voldoende parkeerruimte bij het hotel. Wij komen zeker nog een keer terug!

H (Nederland)
9
5 mei 2018
Prima hotel op onverwachte locatie met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige locatie aan de Nieuwe Waterweg, en goede uitvalsbasis om met de fiets naar Rotterdam Centrum te fietsen, of de andere kant op naar Hoek van Holland, langs de Nieuwe Waterweg, waar je vanzelf langs de Maeslantkering met bezoekerscentrum komt. Het restaurant van het Delta Hotel ligt met een prachtig uitzicht aan de Nieuwe Waterweg. Je begint 's ochtends al met je prima ontbijt met dit uitzicht.

Jos (Nederland)
10
29 april 2018
Uitstekend restaurant!

Wij bezochten het restaurant met 7 personen waaronder 3 kinderen. Terwijl restaurants in hotels vaak niet de moeite waard zijn, kunnen wij dit restaurant van harte aanbevelen. Om te beginnen een fantastisch en zeer wijds uitzicht over de nieuwe maas vanuit het restaurant. Leuke moderne inrichting geïnspireerd op de sport-scheepsvaart. Uitgebreide kaart met speelse gerechten, brede keus. Ook een aparte kinderkaart. Eten was zeer smakelijk, maar wat echt opviel was de uitstekende service: enkele mensen van onze groep wilden een bepaald gerecht net even anders (bv asperges met zalm ipv met vlees) en dit was geen enkel probleem. De ober hoefde het niet eens in de keuken te gaan vragen, wat duidt op een zeer goed ge-managed restaurant waarin het personeel verantwoordelijk kan/mag nemen. De ober bleef "U" tegen de kinderen zeggen, wat zij leuk vonden (want voelen zich serieus genomen/belangrijk). Nogmaals complimenten over de top-bediening.

Joosie S (Utrecht, Nederland)
10
1 januari 2018
Kapitein Suite met balkon

Fantastische ervaring gehad met ons verblijf in de Kapitein Suite met balkon. Een zeer ruime en mooi ingerichte suite met een werkelijk prachtig uitzicht op de rivier. Heerlijk gedineerd in het restaurant en als een roos geslapen in het heerlijke bed. Het Delta Hotel ons mij al zeer bekend als een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Nu dat we voor het eerst de echte 'hotelkant' hebben ervaren, viel ons met name ook de vriendelijkheid en meedenkendheid van het personeel op. Een parel van een hotel!

Chris_Rotterdam010 (Rotterdam, Nederland)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.

10% Korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering. Geldig voor kamer "Matroos Waterzijde incl. ontbijt".

Voordelen van direct reserveren Voordelen x
  1. Laagste prijsgarantie!
  2. Geen verborgen kosten
  3. Geen boekingskosten
  4. Korting op vervolgboeking
Nu boeken
Heerlijke Arrangementen Aanbiedingen x

Het Delta Hotel biedt aantrekkelijke arrangementen en aanbiedingen aan. Bijvoorbeeld het "Sleep, Wine & Dine arrangement". Inclusief 3-gangen verrassingsdiner van onze chef-kok
en wijnarrangement.

Naar de arrangementen