Reserveer een vergaderzaal

Met de Wannebiezz het schip in

11 september 2020 - 11 september 2020

Speciaal vanwege het 65 jarig bestaan organiseert het DELTA HOTEL, na een afwezigheid van 5 jaar, weer eens de kostelijke dinnershow “Met de Wannebiezz het schip in”. Op vrijdag 11 september a.s. vanaf 18:30 uur ontvangen Kapitein di Cabrio, stuurman van Ballegooie en steward de la Tourniquette, hun passagiers in de Grand Ballroom van het Delta cruiseschip voor een bijzondere Cruise Diner. De dinnershow “Met de Wannebiezz het schip in” neemt de gasten mee op een muzikale reis waarbij het maritieme karakter de boventoon voert. Een vrolijke happening vol gezellige meezingliedjes en spelletjes die, volgens de Wannebiezz, op elke cruise thuishoren.

Onze drie scheepsmaten hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en doen hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken. Rocco tracht op de juiste koers te blijven zonder al te veel averij op te lopen, Arie houdt in de gaten of er voldoende gebunkerd wordt en Gilles inspecteert met veel genoegen de zeebenen van alle opvarenden. Eten, drinken, zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit zeewaardige programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het ouderwets gezellig wordt. Wij wensen u een behouden vaart.

Tijdens dit avondvullende muzikale programma, waar gasten zich wanen aan boord van een cruiseschip, wordt een 3-gangen dinermenu geserveerd inclusief welkomstdrankje en afsluitend kopje koffie voor 65 euro per persoon. (overige drankjes worden berekend naar verbruik). Reserveringen kunnen gemaakt worden via info@deltahotel.nl of tel. 010-4345477.

Aanmelden


Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen.

CLOSE X

Overnachten en dineren in het Delta Hotel, zo doen wij dat veilig!

Goed nieuws, als je er even uit wilt is dat vanaf vandaag weer mogelijk.

Ons hotel en Grand cafe zijn volledig ingericht op de 1,5 meter samenleving en binnen de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben een leuk arrangement voor je samengesteld!

Hoe ziet jullie verblijf eruit?

Jullie overnachten in een heerlijke nautisch ingerichte kamer, een kamer met uitzicht over het water raad ik je zeker aan!

***
We serveren een 3-gangen diner in ons Grand cafe, maar ook is het mogelijk om zelf iets van onze kaart te kiezen en dit alles volledig ingericht op de 1,5 meter samenleving.

Hoe heerlijk is het om weer romantisch uit eten te gaan?!

***

Na een heerlijke overnachting kan je in de ochtend genieten van een ontbijtbuffet in het Grand cafe

Dus wil je even tot rust komen en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de voorbij varende schepen?

Boek hier je overnachting