Reserveer een vergaderzaal

Triton

De Tritonzaal is gelegen pal aan het water en biedt door de grote glaswanden een schitterend uitzicht op de Nieuwe Maas. De zaal is hoog en heeft veel daglicht. Prachtige houten lambrisering, gloedvolle rode kleuren en sprankelende kroonluchters maken deze ruime zaal uitermate geschikt voor presentaties, grote vergaderingen, recepties en -feesten. Voor uw kleinere vergadering of diner kunnen wij de zaal in twee gedeelten opsplitsen met behulp van de geluidsisolerende schuifwand.

Vier Windstreken

Vier Windstreken

Dineren voor gezelschappen in privé-sfeer.

Hiervoor zijn er vier gezellige ruimten met de namen: Noord, Oost, Zuid en West.

Meer informatie
Kraaiennest

Kraaiennest

Wanneer je iets heel speciaals en unieks wilt.

Dit architectonische hoogstandje is eigenlijk niet te omschrijven. Dit moet je met eigen ogen gezien hebben. Vanuit deze in twee verdiepingen opgedeelde zaal op het dak van het Delta Hotel kijk je naar alle kanten uit over het havengebied van de Rotterdam Delta.

Meer informatie
Feest

Feest

Als je iets te vieren heeft, dan verdient die speciale gelegenheid de meest unieke locatie. Voor kleine en grote gezelschappen zijn er verschillende zalen met ieder een eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten.

Meer informatie
Jullie mooiste dag

Jullie mooiste dag

Gevonden!
De locatie voor jullie perfecte bruiloft.

Jullie vinden bij ons de combinatie van anders dan anders én een professionele service. Je waant je als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam.

Meer informatie