Reserveer een vergaderzaal

Nautique

Maak een culinaire reis langs de wereldhavensteden

Op een unieke plek aan de Nieuwe Maas, een plek creëren om lekker te eten of een borrel te drinken. Jezelf kunnen zijn, zonder poespas en informeel. Een restaurant waar je makkelijk aanschuift en waar het bruist van het leven. Goed, maar ook betaalbaar. Even de trap af om een fles wijn uit het rek te halen of eerst even een borrel op het terras. Een menukaart gevuld met gerechten uit de wereldhavensteden. Eigenzinnige wijn uit de nieuwe wereld. Een knipoog naar alles wat met zeilboten, zon, zee, gezelligheid en warmte te maken heeft. Optimaal genieten van het unieke uitzicht op een plek waar je makkelijk binnen loopt en alles kan. De plek voor je lunch en diner.

Grand Café

De open keuken aan de ene kant en de bedrijvigheid op het water aan de andere kant zorgen voor een dynamisch spektakel.

Hier kan je terecht voor een kop koffie terwijl je een krant leest, een koel glas bier na werktijd of een goed glas wijn. Vers gebak, een High Tea of High Wine, een bittergarnituur, een lichte lunch of een informeel diner zorgen voor een onuitwisbare indruk.

Terras

Rondom Restaurant Nautique en het Grand Cafe liggen zonovergoten terrassen. Met het kabbelende water van de Maas onder je voeten kan je de stoere zeereuzen en luxe cruiseschepen praktisch aanraken.

Zodra aan het begin van het jaar het weer uitnodigt om buiten te gaan zitten, sjouwen wij de tafels en stoelen naar buiten en is het terras de hele dag open.

Lekker ontbijten in de ochtendlucht, een kop koffie met de wind in je haren of ontspannen dineren bij de ondergaande zon.

Wijnkelder

 

De eerste en enige watergekoelde wijnkelder van Nederland! Na een afdaling van de wenteltrap in het Grand Café kom je onder het oppervlakteniveau van de Nieuwe Maas. Verborgen in het oude fundament van 1953, gebouwd in de Nieuwe Maas vonden wij de ideale plaats voor het bewaren van onze wijnvoorraad. Hier wordt de wijn op een natuurlijke wijze gekoeld door het haar omringende water.

 

Geniet van je aperitief en zoek samen met je gastvrouw of gastheer alvast een wijn uit voor je diner. Ontvang je vrienden of collega’s voor een proeverij of laat alvast een wijn voor je klaar zetten om thuis je eigen wijnvoorraad mee uit te breiden.

Specialiteiten

 

 

Gezellig bijkletsen met vriendinnen of een uitgebreide brunch met de hele familie? 

High Tea

High Wine

Shared Sunday Lunch