Reserveer een vergaderzaal

Triton

De Tritonzaal is gelegen pal aan het water en biedt door de grote glaswanden een schitterend uitzicht op de Nieuwe Maas. De zaal is hoog en heeft veel daglicht. prachtige houten lambrisering, gloedvolle rode kleuren en sprankelende kroonluchters maken deze ruime zaal uitermate geschikt voor presentaties, grote vergaderingen, recepties en feesten. Voor een kleinere vergadering of diner kunnen wij de zaal in twee gedeelten opsplitsen met behulp van de geluidsisolerende schuifwand.

Reserveer een vergaderzaal

Aquarius

De Aquarius is een mooie, lichte zaal met een zonnige sfeer, die zeer geschikt is voor vergaderingen en besloten diners. Ook vanuit deze zaal het magnifieke uitzicht op de Nieuwe Maas.
Een ruim balkon biedt de mogelijkheid om ook buiten van het uitzicht te genieten.
De Aquarius en de Triton staan via een grote geluidsdichte schuifdeur met elkaar in verbinding. Samen vormen zij een prima locatie voor grote gezelschappen.

Reserveer een vergaderzaal

Nautilus

Vanuit deze zaal zie je de grote zeeschepen recht op je afvaren. Door zijn frisse en sportieve inrichting in combinatie met een efficiënte indeling is deze zaal geschikt voor allerlei zaken van trainingen en vergaderingen tot besloten diners.

Reserveer een vergaderzaal

Kraaiennest

Dit architectonische hoogstandje is eigenlijk niet te omschrijven. Dit moet je met eigen ogen gezien hebben. Vanuit deze in twee verdiepingen opgedeelde zaal op het dak van het Delta Hotel kijk je naar alle kanten uit over het havengebied van de Rotterdam Delta. Deze zaal beschikt over een terras en alle benodigde faciliteiten en is de perfecte locatie voor een besloten diner, lunch of vergadering, wanneer je eens iets heel unieks wilt.

Een “topper” met allure!

 

Reserveer een vergaderzaal

Foyer

De Foyer is eigenlijk een sfeervolle Nautische huiskamer met mooie boekenkasten en een gezellige bar.
Voor ontvangsten, aperitieven en een ontspannend kopje koffie tijdens een intensieve vergadering is deze ruimte uitermate geschikt.

Reserveer een vergaderzaal