Reserveer een vergaderzaal

Welkom bij het Delta Hotel Vlaardingen

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan je voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. Je waant je als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam.

Gelegen aan de Nieuwe Maas beschikt het Delta Hotel over 81 kamers en 5 unieke zalen. Voor het eten en drinken is er Nautique, met het Restaurant, het Grand Café en de Vier Windstreken. Geheel ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid! Alles kan in deze unieke locatie! Ervaar nu alvast het gevoel, de beleving en altijd.... het water aan je voeten.

Expedia

97% van gasten beveelt dit aan

"Het Delta hotel is al een paar jaar onze favoriet."
Tripadvisor

Certificaat van uitmuntendheid

"Prachtig hotel, schitterend uitzicht."
Booking

Erg goed 8,3

"Zeer prettig en relaxed"
Vacatures

Vacatures

Het is bij ons altijd gezellig druk en dat betekent dat er regelmatig mogelijkheden zijn voor een leuke baan in een eigentijds bedrijf.

Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk hier onze vacatures.

Lees meer
Dineren

Dineren

Op een unieke plek aan de Nieuwe Maas, een plek creëren om lekker te eten of een borrel te drinken. Jezelf kunnen zijn, zonder poespas en informeel. Een restaurant waar je makkelijk aanschuift en waar het bruist van het leven.

Meer informatie
Er op uit?!

Er op uit?!

Wij zijn enorm trots op ons goede restaurant, prachtige terras en mooie uitzicht.

Maar Vlaardingen heeft meer te bieden.... in de buurt zijn heel veel leuke dingen te doen.

Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet:

Lees meer
Watertaxi

Watertaxi

Met de razendsnelle Maastaxi’s scheer je met 50 km per uur over het water.

Een belevenis op zich. Binnen vijftien minuten vaar je naar Rotterdam toe. Maar aankomen met de watertaxi bij het Delta Hotel is ook uniek. Als bruidspaar bijvoorbeeld, terwijl de daggasten op het terras jullie staan te verwelkomen.

 

Meer informatie

Agenda

#DELTAHOTEL OP INSTAGRAM