Reserveer een vergaderzaal

Pinksteren

5 juni 2017 - 5 juni 2017

Vier op zondag 4 en maandag 5 juni Pinksteren in het Delta Hotel met een brunch.

Buffet

Lichtgebonden kippensoep met verse tuinkruiden 

****

Gerookte zalm, forel en makreel
Noorse garnaaltjes met bieslook en cocktailsaus
Salade van fusilli met gemarineerd zeefruit
Tonijnsalade met olijven en zongedroogde tomaat

****

Kiprollade met mangochutney
Lamsham met pijnboompitten en pesto
Parmaham met aceto-uitjes en rucola
Carpaccio met Parmezaanse kaas

****

Kip-kerriesalade, aardappelsalade met lente ui
Tomaat- en mozzarellasalade
Zoetzure komkommer
Boerenbrood, breekbrood, boter en tapenade 

****

Kippenragout met bospaddenstoelen en kervel
Varkensfilet uit de oven met een romige mosterdsaus
Zalmmootjes met taugé en sojasaus
Geroosterde krieltjes met knoflook en rozemarijn
Ratatouille 

****

Cherry Pie, chocolademousse, verschillende bavaroises, tiramisu, ijstaart,
fruitsalade, appeltaart en panna cotta

 

Volwassenen 29,50 p.p.

Kinderen 17,50 p.p.

Aanmelden